♥allang2 dah visit tue, sila lah click cni plak hokayyy..♥

Wednesday, August 10, 2011

♥MACAM DAH KENAL LAMA♥

Assalamualaikum..!
hai semuaaa... :)
hari ni sangat excited mengupdate
blog cyg ucuk anja2 nih..
~sila jangan geli~
yela,
orang yang bekerja la katakan..
haha.. :P
tapi penat jugak la walaupun
kerja tak la banyak mana pon
(--")
~kesian kan saya~

okayy..semalam
DOCTOR merangkap BOSS
saya aja pasal ubat..
side effect segala lah
haha..maklumlah, dah berbulan2 suda
 meninggalkan
ubat2 semua nih, BERKARAT sikit.
~siket je~
nasib baik la boss sangat baik and sporting
~buat masa nih la~
:D ALHAMDULILLAH :D
happy la jugak kerja kat cni
~buat masa ni jugak la~
yela, akan datang kita tak tau kan macam mana.
hopefully semua lancar sampai ke sudah le ye.. :)
aminn..

bak kata a friend of mine:
boss nak kita sama2 bangunkan tempat ni..
bermula dari awal..

haha..mana tak nye, segala langsir,
perabut and macam2 lah kitaorang buat sama2
macam TAK SABARRR sangat2 nak 
tengok HASIL TITIK PELUH
usaha kami ni..yeahhh!
tadi pulak, baru je sampai barang2
keperluan perubatan.. :)
tadi just blaja cara nak guna machine je..
hihihi..sporting lah brader tu..
grr.. i mean salesman. :)
and dok lipat2 gauze..
seronok...! beronok-onok gtu..
hehe..

actually bila tengok segala barang and
perabut tuh, terasa macam kitorang ni
sangat la multitask..
haha.. :P

and..bila buat kerja bersama2
cenggini, memang rasa macam dah 
LAMA SANGAT kenal ngan dorang..
padahal tak sampai pun seminggu.. :)
dorang baik..! :)

p/s: ya allah moga semua yang ami lakukan
mendapat keberkatan dari MU..
moga semua nya berjalan lancar..aminn.. ^^,

bye~!
muach..

3 comments:

  1. cha: grr..ensem la jugak..hihi :) yg penting hati baik..! ^^,
    Abang kacak: a'a..nurse :)

    ReplyDelete